Træningsgrundpakke, springbane

8 stk. springstøtter, 6 stk. Cavaletti-støtter, 24 bomholdere og 15 bomme
En springbanepakke med grundpakken som udgangspunkt, men hvor vi har suppleret med Cavaletti-pakken. Træningsgrundpakken indeholder 8 springstøtter, 6 Cavaletti-støtter, 15 bomme og 24 bomholdere, hvilket rækker til f.eks. fire enkeltforhindringer med tre bomme på hver samt tre Cavaletti. Men der kan laves flere varianter, idet springstøtterne har huller til bomholdere på to sider, så bomholderne kan placeres i to retninger.
Galvaniserede lette springstøtter, som tåler at stå ude. Springstøtten har en robust fod og huller til bomholder med 5 cm mellemrum på to sider af stolpen. Maks. bomhøjde 180 cm. Bommene er runde i ubehandlet fyrretræ, 3 m lange, Ø 10 cm.

Cavaletti-støtten kan placeres i tre forskellige højder på bommen, afhængigt af hvordan støtten indstilles, dvs. 15, 30 eller 45 cm. Bomophænget er Ø 10 cm. Cavaletti-støtten er forsynet med en låsebolt for at holde bommen på plads. En robust og stabil støtte af metal, som tåler hårdhændet håndtering. Varmgalvaniseret overflade for at klare vind og vejr. Nem at stable og kræver lidt plads ved opbevaring.

Træningsgrundpakken indeholder:
8 stk. springstøtter
6 stk. Cavaletti-støtter
15 stk. bomme
24 stk. bomholdere
Læs mere
7 290 kr Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Læg i kurv
Varenr. 28-HPKTBT