Træningsmellempakke, springbane

14 stk. springstøtter, 6 stk. Cavaletti-støtter, 34 bomholdere og 20 bomme
En springbanepakke med mellempakken som udgangspunkt, men hvor vi har suppleret med Cavaletti-pakken. Træningspakken Mellem indeholder 14 springstøtter, 6 Cavaletti-støtter, 20 bomme og 34 bomholdere, hvilket rækker til f.eks. tre enkeltforhindringer med tre bomme på hver samt to oxer med fire bomme på hver samt tre Cavaletti. Men der kan laves flere varianter, idet springstøtterne har huller til bomholdere på to sider, så bomholderne kan placeres i to retninger.
Galvaniserede lette springstøtter, som tåler at stå ude. Springstøtten har en robust fod og huller til bomholder med 5 cm mellemrum på to sider af stolpen. Maks. bomhøjde 180 cm. Bommene er runde i ubehandlet fyrretræ, 3 m lange, Ø 10 cm.

Cavaletti-støtten kan placeres i tre forskellige højder på bommen, afhængigt af hvordan støtten indstilles, dvs. 15, 30 eller 45 cm. Bomophænget er Ø 10 cm. Cavaletti-støtten er forsynet med en låsebolt for at holde bommen på plads. En robust og stabil støtte af metal, som tåler hårdhændet håndtering. Varmgalvaniseret overflade for at klare vind og vejr. Nem at stable og kræver lidt plads ved opbevaring.

Træningsmellempakken indeholder:
14 stk. springstøtter
6 stk. Cavaletti-støtter
20 stk. bomme
34 stk. bomholdere
Læs mere
8 269 kr (9 179 kr) Ekskl. moms
Midlertidigt udsolgt. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Læg i kurv
Varenr. 28-HPKTMT