Rabatklippere

Når du skal klippe skråninger og grøfter, bør du satse på en solid rabatklipper, som kan håndtere både græs og krat. Vores rabatklippere kan anvendes lige bagved traktoren, men også ved siden af traktoren ved hjælp af sideforskydning. Rabatklipperen er et praktisk og prisbilligt redskab, som er velegnet, når du skal klippe, slå eller rydde bl.a. grøftekanter og skråninger.

W-seriens rabatklippere – robuste og pålidelige maskiner

Vores rabatklippere i W-serien er praktiske, pålidelige og fleksible græsmaskiner, som fås i flere forskellige størrelser. Alle vores rabatklippere i W-serien leveres som standard med sideforskydning, hvilket gør, at du kan stille maskinen på skrå. Dermed kan du nemt nå bl.a. grøftekanter. Hvis du ønsker det, kan du også trække maskinen lige bagved traktoren.

I vores sortiment af rabatklippere finder du også modeller med oplukkelig klap. Klappen er velegnet, hvis du ved, at du skal klippe tykt materiale. Den oplukkelige klap øger materialeflowet, så du kan fortsætte arbejdet, som du plejer. Effektivt og ikke mindst praktisk!

Fra finslåning til grovrydning

En rabatklipper minder om en traditionel brakklipper. Forskellen på maskinerne er, at rabatklipperen gør det muligt for dig at klippe der, hvor du ikke kan køre med din traktor. Det handler primært om områder ved siden af vejen eller på skråninger. Anvendelsesområdet bliver dermed bredere for en rabatklipper. På nogle af vores modeller er det også muligt at tilte klippehovedet. Ved at tilte klippehovedet får du et bedre klipperesultat på frem for alt lidt stejlere kanter.

En rabatklipper er et ideelt redskab til dig, som også har brug for at holde styr på forholdene langs med skovveje, inden der breder sig alt for meget krat. At holde styr på forholdene langs med skovveje kan være et sikkerhedsspørgsmål, eftersom højt krat påvirker udsynet negativt. Det kan også være sværere at pløje langs med en skråning, der er fyldt med krat. Der er flere fordele ved at holde styr på forholdene langs med vejene.

Rabatklipper med klap – For mere effektiv spredning

Vælg en rabatklipper med klap, hvis du ønsker en mere effektiv spredning af græsset, når du klipper. Dermed sparer du tid, fordi du kan køre hurtigere, når græsset ikke drejer valsen rundt på samme måde, som når der ikke er nogen klap. En bred rabatklipper giver dig også større rækkevidde.

Med en rabatklipper til traktoren kan du holde arealerne i optimal stand, eftersom du kan klippe og rydde der, hvor det ellers er vanskeligt at komme til.

Læs mere
Anbefalede
4 produkter
  • {"id":"b-35-WKL140","name":"Rabatklipper W 1,4 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"21395"}
  • {"id":"b-35-WKL180","name":"Rabatklipper W 1,8 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"22495"}
  • {"id":"b-35-WKL220","name":"Rabatklipper W 2,2 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"26595"}
  • TILBUD
    {"id":"b-35-WKS145","name":"Rabatklipper W 1,45 m, letvægt","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"16050.00"}