Rabatklipper W 1,45 m, letvægt

Rabatklipper 1,45 m med lav vægt og tilpasset traktorer på 25-45 hk.

Læs mere
16 895 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 35-WKS145

Letvægtsrabatklipper med 1,45 m arbejdsbredde til mindre traktorer

 Støtterulle for korrekt klippehøjde

 Praktisk til mindre traktorer på 25-45 hk

• 24 stk. hammerslagler

• Tiltbart klippehoved 

 Lav vægt 270 kg

Vores rabatklipper WKS145 er en klipper, som med sin lave vægt og arbejdsbredde på 1,45 m passer perfekt til mindre traktorer på 25-45 hk. Rabatklipperen kan reguleres ved hjælp af sideforskydningen, så arbejdet kan udføres bag traktoren eller trinløst til siden. Du kan nemt klippe grøftekanter, græs i midten af grusveje og andre svært tilgængelige steder.

Rabatklipperen har tiltbart klippehoved og kan vinkles 90° opad samt 50° nedad i sideretning, hvilket gør den meget fleksibel. Dette gør den til en maskine, der er særligt velegnet til klipning og slåning af grøftekanter, men den fungerer lige så godt, når den anvendes til plane arealer og levende hegn.

Klipperen har fintandet, svejset modstål i chassiset med henblik på at slå græsset mere effektivt.

Støtterulle og 24 stk. hammerslagler.

På forsiden er rabatklipperen forsynet med stålplader, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk. Støtterullen har afskrabningsjern for at holde rullen ren for afklippet materiale.

Rabatklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 24 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Klipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke).

Hydraulisk sideforskydning og tiltbart klippehoved

Den hydrauliske sideforskydning gør det muligt for dig at forskyde maskinen mod højre eller venstre. Sideforskydningen gør, at du kan klippe ved siden af din traktor og på den måde nå grøftekanter og græs i midten af grusveje, som ellers er svært tilgængeligt. Den hydrauliske sideforskydning kan gøre det muligt kun at køre med et hjulpar på uslåede arealer samt at klippe/slå tættere på grøfter, stakitter osv. Du kan maksimalt sideforskyde din maskine 204 cm mod højre fra midtpunktet på traktoren.

Rabatklipperens chassis er fremstillet af 3 mm tykt stål, sidepladen er 6 mm tyk.

Klippehovedet på maskinen kan vinkles 90° op og 50° ned. Høj sikkerhed med påkørselsbeskyttelse, som vinkler maskinen opad, hvis du f.eks. rammer en stub.

Rabatklipperen leveres som standard med K-aksel, transmissionsolie og hydraulikslanger.

Til klipperen kræves to dobbeltvirkende udtag på traktoren. Rabatklipperen leveres med fire hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Relaterede produkter

  • {"id":"b-35-WKL220","name":"Rabatklipper W 2,2 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"26595"}
  • {"id":"b-35-WKS145","name":"Rabatklipper W 1,45 m, letvægt","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"16895"}
  • SERVICEKIT MED I KØBET
    {"id":"b-35-WKL180","name":"Rabatklipper W 1,8 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"22495"}
  • {"id":"b-35-WKL140","name":"Rabatklipper W 1,4 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Rabatklippere","price":"21395"}