Slagleklipper X 2,0 m

Slagleklipper 2,0 m med hydraulisk sideforskydning og oplukkelig klap.

Læs mere
23 995 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 35-XKE200

Xserie 80x80.png

Plejlklipper 2,0 m med hydraulisk sideforskydning og oplukkelig klap

 Oplukkelig klap

 Stærkt chassis

 Hydraulisk sideforskydning

• SKF-kugleleje

• Arbejdsbredde 2,0 m

• Medfølger olie

Robust slagleklipper med solidt chassis og SKF-kugleleje til traktorer på 60-80 hk

Slagleklipperne i vores X-serie er bygget til håndtering af større udfordringer såsom krævende terræn med elementer af krat og stubbe. Klipperne er udformet og designet til at kunne klare det krævende arbejde, som de udsættes for. Vores maskiner i X-serien er som standard udstyret med solide chassiser, oplukkelig klap samt sideforskydning. Robuste maskiner til dig, som kræver lidt ekstra af din maskine.

I kraft af den høje rotorhastighed får de smedede hammerslagler en god evne til at klippe og snitte alle former for materiale, og du får en driftssikker maskine, som er effektiv ved store materialeflow.

Vores slagleklipper XKE200 er en kraftfuld maskine til dig, som stiller høje krav til ydeevnen ved kørsel over f.eks. tæt vegetation. Tilpasset traktorer på 60-80 hk. Arbejdsbredden er på 2,0 m, hvilket gør den praktisk, når du skal slå eller klippe mellemstore eller store græsarealer og græsklædte arealer. 

Plejlklipperen har grovtandet, svejset modstål i chassiset med henblik på at slå græsset mere effektivt samt aftagelige modholdsknive, for at græsset skal forblive i maskinen og øge snitningen af materialet.

Justerbar støtterulle og kædebeskyttelse

Klippehøjden tilpasses af støtterullen og slæbemederne. Den justerbare støtterulle garanterer en korrekt klippehøjde ved ujævnt underlag. Klippehøjden kan tilpasses mellem 0-70 mm, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset tæt på jorden og dermed få et mere plant resultat. Græsset udjævnes, og det afklippede græs formuldes hurtigere. Støtterullen har afskrabningsjern for at holde rullen ren for afklippet materiale. Støtterullen er indbygget i chassiset for at kunne klare krævende terræn og beskyttes ved påkørsel. 

På forsiden er plejlklipperen forsynet med kædebeskyttelse, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk.

Slagleklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 16 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Slagleklipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke). Kontakt en sælger for yderligere oplysninger.

Hydraulisk sideforskydning og oplukkelig klap.

Som standard er denne slagleklipper udstyret med sideforskydning, hvilket gør det muligt for dig at forskyde maskinen mod højre eller venstre. Sideforskydningen gør, at du kan klippe ved siden af din traktor og på den måde nå områder, som ellers er svært tilgængelige. Den hydrauliske sideforskydning kan gøre det muligt kun at køre med et hjulpar på uslåede arealer samt at klippe/slå tættere på grøfter, stakitter osv.

Klipperen har en oplukkelig klap. Klappen åbnes, når du ved, at du klipper eller slår arealer, der genererer et større materialeflow. På den måde kan du køre uhindret og på samme præmisser som ved lukket klap og et normalt materialeflow. Du sparer brændstof og slitage på remme, og desuden kan du øge hastigheden, da græsset ikke drejer valsen rundt. Græssets spredning bliver bedre og mere ensartet.

Slagleklipperens chassis er fremstillet af 6 mm tykt stål, sidepladen er 10 mm tyk.

Slagleklipperen leveres som standard med K-aksel, transmissionsolie, hydraulikcylinder og hydraulikslanger.

Til klipperen kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren. Slagleklipperen leveres med to hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Medfølger olie. Kontroller olieniveau inden første brug/anvendelse. 

Miljøbillederne og filmen viser Slagleklipper X 2,4 m.

 • {"id":"b-R35-SK140.009","name":"Bolt M16x100 til hammerslagle","category":"Reservedele","price":"58"}
 • {"id":"b-R35-SK140.037","name":"Beskyttelseskåbe pto plast","category":"Reservedele","price":"169"}
 • {"id":"b-80-1021XKE200","name":"Servicekit til slagleklipper X 2,0 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Servicesæt Græsmaskiner","price":"1400"}
 • {"id":"b-R10-HYD.012","name":"Snabbkoppling 1/2\"\"\"hane\"\"","category":"Reservedele","price":"152"}
 • {"id":"b-R35-SK140.008","name":"Låsemøtrik M16","category":"Reservedele","price":"20"}
 • {"id":"b-R35-RS165H.017","name":"Låsemøtrik til knivbolt, M12, til skivehøster","category":"Reservedele","price":"15"}
 • {"id":"b-R35-SK140.033","name":"Stift, øverste trepunkt","category":"Reservedele","price":"169"}
 • {"id":"b-R35-SK140.004","name":"Hammerslagle 140 mm/1200 g","category":"Reservedele","price":"146"}

Relaterede produkter

 • {"id":"b-35-XKH185","name":"Slagleklipper X 1,85 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"15995"}
 • {"id":"b-35-XKE240","name":"Slagleklipper X 2,4 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"26995"}
 • {"id":"b-35-XKE200","name":"Slagleklipper X 2,0 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"23995"}
 • {"id":"b-35-WKM175","name":"Slagleklipper W 1,75 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Slagleklippere","price":"10595"}