Lovol minigraver 1,8 ton uden kabine

Lovol minigraver uden kabine. Kompakt design, stærk motor og let at servicere.
Læs mere
149 995 kr Ekskl. moms
På lager
-
+
Varenr. 40-FR18E2-U.600

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.png

Hos Kellfri er maskingaranti altid inkluderet

Føl dig sikker med dit køb af minigravemaskine. Alle Lovol minigravere fra Kellfri kommer med 36 måneders maskingaranti. Det giver et sikkert, fleksibelt og problemfrit ejerskab af minigraveren.

Læs mere om aktuelle garantier og betingelser for vores Lovol minigravere.

Minigraver fra Lovol uden kabine 

• Lovol minigraver er driftsikker og let at køre

• Kompakt design med "Zero-tail"

• Kraftfull 11,5 kW Yanmar-motor overholder emmissionskrav Stage V

• Stærk trækkraft på 15,2 kN

• Justerbar sporvidde

• Let at servicere

 

I denne pakke (nr 6) medfølger:

Lovol minigtaver uden kabine

 

Sammenlign vores pakker, hvad indgår?
Ring til en sælger på 76902100, for mere information.

  Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Pakke 4 Pakke 5 Pakke 6
Med kabine x   x   x  
Uden kabine   x   x   x
Hurtigskifte S30/180 x x        
Hurtigskifte S30/80 med tilt     x x    
Pris 167 000 154 000 173 000 159 900 161 900 149 995

 

Leder du efter en pålidelig og kraftfuld minigraver til dine projekter?

Efter et succesfuldt samarbejde inden for landbrugs- og traktorsegmentet, der strækker sig over 15 år, har Lovol og Kellfri nu udvidet deres samarbejde inden for grave- og entreprenørsegmentet. Det betyder, at Norden nu har adgang til et omkostningseffektivt alternativ til en minigraver, der er ideel for både entreprenører og gør-det-selv-folk.

Kellfri og Lovol tilbyder gravemaskiner designet til at opfylde og overgå dine behov. Lovols gravemaskiner er vel udviklet og bruger højkvalitetsdele og komponenter fra kendte mærker. Det har gjort minigraveren pålidelig og stabil til alle type opgaver.

Denne omkostningseffektive maskine giver dig økonomiske fordele uanset arbejdsmiljøet. Den er alsidig og kan nemt håndtere forskellige typer projekter.

Med en imponerende garanti på 3 år eller 3000 driftstimer og hele 7000 timer for bommen og rammen kan du føle dig sikker med din investering. Gravemaskinen har et kompakt og brugervenligt design, der kombinerer kraft og smidighed. Du kan vælge at købe den med eller uden førerhus, og der er også mulighed for købe den med tiltfæste.

Find den rigtige gravemaskine til dine behov

Lovol gravemaskine har "Zero tail" som standard, hvilket er særligt nyttigt ved arbejde i nærheden af bygninger eller på trange steder. Det sikrer, at den bagerste del af maskinen altid forbliver inden for sporene, hvilket gør præcis gravning mulig uden risiko for at kollidere med vægge eller forhindringer.

Overliggende bomcylinder giver beskyttelse ved lastning og gravning, mens løftekapaciteten øges. Et vinklet bomophæng, Swing boom, giver dig mulighed for nemt at få adgang til trange pladser uden at ændre maskinens position.

Maskinen har et standard chassis med justerbar sporvidde, som gør den let at manøvrere på trange pladser. Sporbredden kan om nødvendigt reduceres til 990 mm. Med både lavt og højt gear kan du navigere jævnt i forskellige terræner.

LED-belysning er standard, hvilket muliggør arbejde under mørke forhold.

Der er olieudtag som gør det muligt at bruge vippeskovle og andet hydraulisk værktøj. Førermiljøet er af høj kvalitet, lavt støjniveau og et højrygget førersæde, der byder på komfort og god ergonomi til både korte og lange arbejdsskift. Ubegrænset udsyn i alle retninger, 360 graders panorama og samlet overblik både op og ned.

Lovol minigraver er udstyret med en støjsvag og pålidelig Yanmar 3TNV70 dieselmotor, der er nem at vedligeholde og opfylder stage V emissionskrav. Den bruger velkendte komponenter, herunder japanske Nachi pumper og drivmotorer, en japansk Nabotesco ventil og en koreansk EATON svingmotor.

Lovol minigraver findes også med kabine. Her kan du læse mere om Lovol Minigraver med kabine.

Minigraveren på billederne er udstyret med planerskovl, denne indgår ikke, men kan findes under tilbehør. Der finder du også gravskovl og randeskovl.

Relaterede produkter