Rabatklipper W 2,2 m

Når du samtidig køber Rabatklipper W 1,8 m får du Servicekit på købet.

På lager
SKU
35-WKL220
27.990 kr

Rabatklipper 2,2 m med oplukkelig klap og SKF-kugleleje

 Oplukkelig bagklap
 SKF-leje på valsen
 Justerbar støtterulle
 Tiltbart klippehoved
 Hydraulisk sideforskydning

Effektiv rabatklipper med tiltbart klippehoved og hydraulisk sideforskydning til traktorer på 60-100 hk

Vores rabatklippere er udviklet til effektiv klipning, både bagved og ved siden af traktoren. Velegnet til græsarealer og skovveje med krat. Med den hydrauliske sideforskydning kan du nemt klippe grøftekanter, græs i midten af grusveje og andre svært tilgængelige steder. Rabatklipperne er forsynet med SKF-leje på valsen, oplukkelig bagklap, justerbar støtterulle, tiltbart klippehoved og hydraulisk sideforskydning. Robuste maskiner til dig, som kræver lidt ekstra af din maskine.

Rabatklipper WKL220 er vores største rabatklipper med en arbejdsbredde på 2,2 m og tilpasset de større traktorer på 60-100 hk. Klipperen har en robust og kraftfuld konstruktion. Gearkassen har frihjul for skånsom slukning af klipperen. Klipperen har modstål i chassiset med henblik på at slå græsset mere effektivt.

Justerbar støtterulle og kædebeskyttelse

Klippehøjden tilpasses af støtterullen og slæbemederne. Den justerbare støtterulle, garanterer en korrekt klippehøjde ved ujævnt underlag. Klippehøjden kan tilpasses mellem 0-120 mm, hvilket giver dig mulighed for at slå græsset tæt på jorden og dermed få et mere plant resultat. Græsset udjævnes, og det afklippede græs formuldes hurtigere. Støtterullen har afskrabningsjern, for at holde rullen ren for afklippet materiale. 

På forsiden er rabatklipperen forsynet med kædebeskyttelse, der nemt tilpasser sig underlaget og beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk.

Rabatklipperen er som standard udstyret med hammerslagler. 32 stk. slagler sikrer, at græsset slås effektivt. Klipperen er også velegnet til Y-slagler, som kan tilkøbes (medfølger ikke). Her kan du læse mere om Y-slagler.

Hydraulisk sideforskydning og oplukkelig klap.

Den hydrauliske sideforskydning gør det muligt for dig at forskyde maskinen mod højre eller venstre. Sideforskydningen gør, at du kan klippe ved siden af din traktor og på den måde nå grøftekanter og græs i midten af grusveje, som ellers er svært tilgængeligt. Den hydrauliske sideforskydning kan gøre det muligt kun at køre med et hjulpar på uslåede arealer, samt at klippe/slå tættere på grøfter, stakitter osv. Du kan maksimalt sideforskyde din maskine 374 cm mod højre fra midtpunktet på traktoren.

Klipperen har en oplukkelig klap. Klappen åbnes automatisk når du klipper eller slår arealer, der genererer et større materialeflow. På den måde kan du køre uhindret og på samme præmisser som ved lukket klap og et normalt materialeflow. Du sparer brændstof og slitage på remme og kan desuden øge hastigheden, da græsset ikke drejer valsen rundt. Græssets spredning bliver bedre og mere ensartet.

Rabatklipperens chassis er fremstillet af 4 mm tykt stål, sidepladen er 6 mm tyk.

Klippehovedet på maskinen kan vinkles 90° op og 60° ned.

Rabatklipperen leveres som standard med K-aksel, transmissionsolie og hydraulikslanger.

Til klipperen kræves to dobbeltvirkende udtag på traktoren. Rabatklipperen leveres med fire hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Miljøbillederne viser Rabatklipper W 1,8 m.

 
Teknisk Specifikation
Arbejdsbredde 2200 mm
Chassis 4/6 mm stål
Effektbehov 60 - 100 hk
Farve Grøn, pulverlakeret
Kileremme 4 stk BX51 Li1295
Klippehøjde 0 - 120 mm
L x B x H 2660 x 975 x 701 mm
Rotorhastighed ved 540 rpm 2606 o/min
Rotorvalse 127 mm ø, tykkelse 8 mm
Sideforskydning Hydraulisk. Maks. 3740 mm mod højre fra midtpunktet på traktoren
Støtterulle 182 mm ø
3-punktsophæng Kat 1 og 2
Omdr.-tal PTO 540 o/min
Vægt 727 kg