Traktorer Lovol

Hos Kellfri finder du traktorer, der imødekommer kravene om en traktor til mange forskellige opgaver. Uanset om det er til arbejde på gården, i skoven eller på vejen har vi en traktor, som passer til netop dine formål og forudsætninger.

Rigeligt med hestekræfter, firehjulstræk og høj frigangshøjde gør, at du kan være sikker på at komme frem under alle tænkelige forhold. At du derudover har fuld kontrol over din traktor i førerhuset med let tilgængelige betjeningsgreb og store fuldglasruder og -døre, er blot et ekstra plus i bogen.Vores traktorer er smidige, fleksible, pålidelige og nemme at vedligeholde. Lovol er en af verdens førende leverandører af traktorer med en produktion på 20000 traktorer pr. år. Med andre ord er det ikke et tilfælde, at du finder Lovol netop hos os. Desuden kan alle vores traktorer ekstraudstyres med frontlæsser, som muliggør en udvidet funktionalitet for din traktor.

Du kan også tilkøbe andre tilbehørsdele, heriblandt A-ramme til trækkugle til trepunkt, som gør arbejdet nemmere, når du kører med en maskine eller traktoren.

Når du køber en traktor fra Kellfri, kan du være sikker på, at du får en traktor, der er kvalitetssikret. Vi testkører og servicerer vores traktorer i Skara og har desuden alle reservedele på lager, så du som kunde kan føle dig tryg ved din handel. Sidst, men ikke mindst, er vores traktorer registreret i køretøjsregisteret, ECC-certificeret og godkendt til at køre på offentlig vej.

Har du spørgsmål til eller tanker omkring køb af traktor? Du er velkommen til at kontakte os på 76 90 21 00. Vi er gerne behjælpelige.

Læs mere
Anbefalede
3 produkter