Traktorer Lovol

Hos Kellfri er maskingaranti altid inkluderet! Føl dig tryg ved dit traktorkøb. Alle Lovol-traktorer fra Kellfri leveres med 36 måneders maskingaranti, som derudover kan forlænges til 60 måneder i forbindelse med køb af en ny Lovol-traktor. Alt sammen så du får et trygt, smidigt og problemfrit traktorejerskab!

 

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.pngkellfri LOVOL warranty logo 60 months.png

Læs mere om garantier og vilkår for vores Lovol-traktorer

 

Traktor fra Lovol med Stage V-motor

Hos Kellfri finder du traktorer, der imødekommer kravene om en traktor til mange

Vores Lovol-modeller er moderne traktorer med god plads i førerhuset, trin V-motor under motorhjelmen og god trækkraft – maskiner, som klarer de fleste opgaver på gården. De nye Lovol-traktorserier er udstyret med Stage V-motorer fra Doosan og Laidong, som opfylder emissionskravene i henhold til Stage V.

Hver gang, du træder ind i førerhuset til en Lovol-traktor, kan du føle dig tryg ved, at Kellfri igennem årene har været en af de største leverandører af mindre traktorer. Kellfris Lovol-traktorer er kendt for deres enkle og letbetjente teknik, og under motorhjelmen får du et enkelt overblik over alle motorens dele. Traktoren er nem at vedligeholde og konstrueret til det nordiske klima.

Vores kunder sætter pris på den enkle konstruktion og kan føle sig trygge ved, at Kellfri sammen med forhandlere og serviceværksteder altid står klar med gode råd og service. Alt sammen så du får et trygt ejerskab.

Traktoren er landmandens højre hånd

... i hvert fald når det gælder tungt arbejde. I snart 70 år har Kellfri arbejdet med landbrugsmaskiner, som gør hverdagen nemmere for de mange landmænd, og vi ved, at man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du traktorer fra Lovol, som klarer arbejde både i skoven og hjemme på gården. Rigeligt med hestekræfter, firehjulstræk og stor frigangshøjde gør, at du kan være sikker på at komme frem under alle tænkelige forhold.

Vores traktorer og maskiner er smidige, fleksible, pålidelige og nemme at vedligeholde. Lovol er en af verdens førende leverandører af traktorer med en produktion på 20.000 traktorer pr. år. Med andre ord er det ikke et tilfælde, at du finder Lovol i vores sortiment. Desuden kan alle vores gårdtraktorer ekstraudstyres med frontlæsser, som muliggør en udvidet funktionalitet for din maskine. Du kan også tilkøbe flere tilbehørsdele, heriblandt A-ramme til trækkugle til trepunkt, som gør arbejdet nemmere, når du kører med en maskine eller traktoren.

Kvalitetssikrede landbrugsmaskiner

Når du køber en landbrugsmaskine eller traktor fra Kellfri, kan du være sikker på, at den er kvalitetssikret. Vi testkører og servicerer vores maskiner i Skara og har desuden alle reservedele på lager, så du som kunde kan føle dig helt tryg ved dit køb. Sidst, men ikke mindst, er alle vores traktorer registreret i køretøjsregisteret, ECC-certificeret og godkendt til at køre på offentlig vej.

Har du spørgsmål eller kommentarer? Du er velkommen til at kontakte os på 76 90 21 00.

Læs mere
Anbefalede
7 produkter