Traktor Lovol 25 hk, uden førerhus, Stage V

Traktorpakke 8 indeholder:  Standardtraktor uden førerhus.

Traktor Lovol 25 hk – 4WD og Stage V-motor

Traktorpakke 8 indeholder:

Standardtraktor uden førerhus

 

Sammenlign vores pakker – hvad medfølger?
Kontakt en sælger på tlf. 76 90 21 00 for yderligere oplysninger.

  Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Pakke 4 Pakke 5 Pakke 6 Pakke 7 Pakke 8
Med førerhus x   x   x   x  
Uden førerhus   x   x   x   x
Frontlæsser x x     x x    
Motorvarmer x x x x        

 

kellfri LOVOL warranty logo 24 months design 3 nr 1.pngkellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.png

Hos Kellfri er maskingaranti altid inkluderet

Føl dig tryg ved dit traktorkøb. Alle Lovol-traktorer fra Kellfri leveres med 24 måneders maskingaranti, som derudover kan forlænges til 36 måneder i forbindelse med køb af en ny Lovol-traktor. Alt sammen så du får et trygt, smidigt og problemfrit traktorejerskab!

Læs mere om garantier og vilkår for vores Lovol-traktorer

Vores seneste skud på stammen fra Lovol

Vores seneste skud på stammen fra Lovol, en gårdtraktor med 25 hestekræfter, er langt fra at være en lille kompakttraktor. Her tilbydes en tung, solid og velbygget traktor med høj kapacitet – men i et lidt mindre og mere praktisk format. Perfekt til alle typer gårdarbejde eller mindre skovbrug, hvis du har et blandet behov for at kunne løfte og trække i såvel terræn som på græs.

Den 25 hk stærke traktor udvider og supplerer Kellfris sortiment af praktiske traktorer og landbrugsmaskiner yderligere.

Blandt standardudstyret finder vi to dobbeltvirkende hydraulikudtag med kraftudtag på 540/1.000 o/min. og en fuldt synkroniseret 8+8-gearkasse.

Med en relativt høj egenvægt kan traktoren både løfte og trække større vægt, hvilket giver Lovol 25 hk en reel konkurrencefordel i forhold til ofte lettere og mindre konkurrenter.

Økonomisk og effektiv Stage V-motor

Laidong KM385 er en trecylindret, vandkølet dieselmotor, der opfylder emissionskravene i henhold til Stage V. Den har en patenteret teknologi for høj effektivitet med stærk motorkraft og lavt brændstofforbrug.

Traktorens maksimale hastighed er ca. 28 km/t, og brændstoftanken rummer 26 liter.

God ergonomi – en traktor, man har det godt i

Fra traktorens førerplads er betjeningselementerne placeret ergonomisk korrekt. Du sidder desuden komfortabelt på en affjedret Grammer-stol, der er beklædt med galon og forsynet med sikkerhedssele.

De hængende pedaler gør det nemmere at stige ind og ud af traktoren.

Sidespejlene er fjedrende og kan klappes ind, hvilket gør tingene nemmere ved trange passager.

Vælg mellem to- eller firehjulstræk og redskaber

Denne traktor er udviklet til kørsel og redskabsvalg tilpasset til det skiftende behov på en mindre gård: Den klarer kort sagt alt fra græsslåning og kantklipning om sommeren til snerydning og vejvedligeholdelse om vinteren.

Under arbejdet kan du nemt skifte mellem to- og firehjulstræk – 2WD og 4WD – afhængigt af situation og behov.

Smidig traktor med mange anvendelsesområder

Sammen med en skovvogn fra Kellfri får du ikke kun en hjælpende hånd i skoven, men også et perfekt køretøj til udkørselsarbejde.

Lovol 25 hk er registreret i køretøjsregisteret, ECC-certificeret og godkendt til kørsel på offentlig vej.

Opdag alle fordelene ved Lovol 25 hk

• Vælg mellem 2WD og 4WD – firehjulstrækket giver god trækkraft og fremkommelighed og bidrager til en sikker håndtering med monteret frontlæsser.

• Fuldt synkroniseret 8F+8R-gearkasse.

• To dobbeltvirkende hydraulikudtag, bagest på traktoren, med 540/1.000-kraftudtag.

• Radialdæk fra Trelleborg på forhjulene for bedre trækkraft og bæreevne.

• Stor frihøjde.

• Optimeret egenvægt for god drivevne og stabilitet ved læsning med frontlæsser.

• Fjedrede/indfældbare sidespejle.

• Stabilt og enkelt chassis.

• Snæver venderadius.

Gear
L1: 1,88 km/t
L2: 2,83 km/t
L3: 4,4 km/t
L4: 6,12 km/t
H1: 8,67 km/t
H2: 13,07 km/t
H3: 20,52 km/t
H4: 28,3 km/t

Hvorfor vælge en traktor uden førerhus?

Det kan af forskellige årsager være et godt valg for nogle brugere at vælge en Lovol-traktor uden førerhus. For det første kan en traktor uden førerhus betyde en lavere udgift sammenlignet med en traktor med førerhus, da førerhuset er ekstraudstyr, som kan øge prisen. For det andet kan en traktor uden førerhus være lettere at manøvrere under trange pladsforhold og på mindre gårde, hvor man skal svinge rundt om forhindringer. Desuden kan det være mere velegnet til brugere, som ikke behøver at arbejde under ekstreme vejrforhold eller i længere perioder, eftersom førerhuset yder beskyttelse mod regn, vind og sol. Det er vigtigt at bemærke, at valget af traktor med eller uden førerhus afhænger af brugerens behov og de forhold, hvor traktoren skal anvendes.

En Lovol-traktor med 25 hk uden førerhus kan være velegnet til mindre gårde eller mindre landbrugsarbejde, hvor man ikke behøver at bruge længere tid i traktoren. En traktor uden førerhus kan også være mere velegnet til brug indendørs, f.eks. i et drivhus eller en lade, da den er mindre og lettere at manøvrere under trange pladsforhold. Så når man har brug for en mindre traktor til mindre gårde eller til indendørs brug, kan det være en god idé at vælge en Lovol-traktor uden førerhus.

Testet og prøvekørt i Skara

Vores monteringsafdeling har mange års erfaring i branchen og med vores produkter, og det betyder, at du får leveret et produkt, der er gennemgået, afprøvet og monteret fuldstændigt. Vi arbejder hurtigt og tidssvarende med korte produktionstider, og vi har kontrol over hele værdikæden, hvilket i sidste ende er en fordel for dig som kunde, både med hensyn til pris, kvalitet, funktionalitet og leveringstid.

Når du køber en traktor hos Kellfri, er den gennemgået af os i Jung uden for Skara. Vi arbejder med en udarbejdet tjekliste, hvor hver funktion på din traktor gennemgås, inden den bliver godkendt til levering. Du kan føle dig tryg ved, at Kellfri har 70 års erfaring med landbrugsmaskiner og servicerer din traktor på bedste vis.

Når du har fået din traktor hjem, finder du tips til daglig vedligeholdelse af dine maskiner på vores hjemmeside. Vi har blandt andet en teknisk håndbog, som er gratis at downloade for dig som kunde. Den kan du også få adgang til via vores manualside. Vi har også guider og artikler med nyttige oplysninger om, hvordan du kan anvende din traktor på gården. Søger du personlig service, er du meget velkommen til at ringe til os på 76 90 21 00.

 

Produktet kræver montering af Kellfris personale inden levering. Kontakt kundeservice på 76 90 21 00 for leveringsdato.

Prisen er inkl. fragt (kræver læsserampe).

 

Traktor specifikation 25hp utan hytt A.jpg

A: Akselafstand 1.795 mm
D: Længde 3.558 mm
F: Højde 2.450 mm
G: Udhæng fra akselafstand 922 mm
H: Frontvinkel 31°
J: Afstand aksel-landbrugstræk 597 mm
K: Bagvinkel 35°

Traktor specifikation 25hp utan hytt B.jpg

B: Sporvidde for 1.243 mm

Traktor specifikation 25hp utan hytt C.jpg

C: Sporvidde bag 1.200 - 1.400 mm
E: Bredde 1.550 mm

Læs mere
89 900 kr Ekskl. moms
Dette produkt sælges ikke online. Kontakt en sælger på 7690 2100.
Varenr. 40-TBM254R.101