Traktor Lovol 40 hk 4wd med frontlæsser, Stage V

Opgraderet 40 hk traktor, som opfylder emissionskravene i Euro 5

Lovol har for Kellfris regning opgraderet den smidige mindste traktormodel fra 35 hk til nu 40 hk. Den er også udstyret med to dobbeltvirkende hydraulikudtag, 540/1.000 kraftudtag og synkroniseret 8+8-gearkasse.

Vores mindste traktor har fået kraftigere motor og en række andre fordele, som i kombination med sin fleksibilitet gør det lettere for det lille land- eller skovbrug. Naturligvis opfylder den emissionskravene i Euroklasse 5, også kaldet trin V.

Ergonomi i førerhuset og sikkert udsyn

Betjeningselementerne er ergonomisk placeret, og du sidder komfortabelt på en affjedret Grammer-stol, der er beklædt med galon, så den er nem at tørre af, og har sikkerhedssele. Frontlæsseren styres med et enkelt håndtag, som desuden har knap til regulering af hydraulikfunktionen.

De hængende pedaler giver ekstra plads, som gør det nemmere at stige ind og ud af traktoren. Den isolerende måtte giver et lavere lydniveau i førerhuset, 76 dB.

Fuldglasruderne giver et godt udsyn over, hvad der sker rundt om traktoren. Sidespejlene er fjedrende og kan klappes ind, hvilket gør tingene nemmere ved trange passager. Både dørene og bagruden kan indstilles til udluftning, selv under kørsel, hvilket giver en behagelig afkøling på varme sommerdage.

Med lys frem og tilbage kan du se at arbejde, selv efter mørket er faldet på, samtidig med at du er synlig for andre køretøjer.

Effektiv trin V-motor og valgbar 2wd/4wd

DOOSAN D18 er en kompakt trecylindret motor, der opfylder emissionskravene i trin 5. Den har en patenteret teknologi for høj effektivitet med stærk motorkraft og lavt brændstofforbrug. Tophastigheden er ca. 29 km/t.

Du kan nemt skifte mellem tohuls- og firehjulstræk afhængigt af situationen og behovet. Vælg f.eks. firehjulstræk for god trækkraft og sikker håndtering, når du har monteret en læsser.

Nemt at skifte gear

Gearkassen med otte fremadgående gear og otte bakgear er kompakt og tilpasset til lavt effekttab. Den er fuldt synkroniseret, hvilket gør det nemt at skifte gear med glidende overgange mellem gearene, og den fjederbelastede koblingspedal gør, at der kræves mindre kraft, når du skifter gear.

Gear
L1: 1,94 km/t
L2: 2,9 km/t
L3: 4,6 km/t
L4: 6,33 km/t
H1: 8,97 km/t
H2: 13,52 km/t
H3: 21,24 km/t
H4: 29,3 km/t

Fleksibel kørsel og fleksibelt redskabsvalg

Denne 40 hk-traktor er udviklet til både kørsel og redskabsvalg, så den kan tilpasses de skiftende behov, der ofte findes på en mindre gård. Fra slåning af græs og kantklipning om sommeren til snerydning om vinteren samt ved flytning af tungt materiale og ved arbejde i skoven. Hydraulisk trepunkt samt landbrugstræk.

Modellen har nu kraftudtag (PTO) med mulighed for elektrisk skift af omdrejningstal mellem 540/1.000 o/min. Den har også to dobbeltvirkende hydraulikudtag bagerst. Det giver dig stor frihed til at vælge det redskab, der skal kobles til traktoren.

Smidig traktor med mange anvendelsesområder

Traktoren er perfekt til bl.a. græsslåning, skovarbejde og snerydning om vinteren. Sammen med Kellfris skovvogn til ATV får du ikke kun en hjælpende hånd i skoven, men også et perfekt køretøj til udkørselsarbejde.

Traktoren har firehjulstræk som standard, så du kan komme frem uanset terrænforhold. Vores traktorer er desuden registreret i køretøjsregisteret, ECC-certificeret og godkendt til kørsel på offentlig vej.

Førerhuset

• Døre og glasrude, der kan åbnes/udluftes bagud – dørene kan indstilles til udluftning under kørsel

• Fuldglasruder for bedre udsyn

• Med isoleret måtte, som giver et mere behageligt lydniveau – 76 dB

• Hængende pedaler for nem ind- og udstigning

• Fjedret Grammer-sæde i galonbetræk med sikkerhedssele

Traktoren

• 4WD giver god trækkraft og fremkommelighed samt sikker håndtering med monteret frontlæsser

• Synkorinseret 8F- + 8R-gearkasse

• 2 stk. dobbeltvirkende hydraulikudtag bagerst

• PTO med 540/1.000 o/min. - elektrisk

• Trelleborg-radialdæk foran for bedre trækkraft og bæreevne

• Fjedrede/sammenfoldelige sidespejle

Frontlæsser

Frontlæsseren gør det muligt både at løfte og flytte baller og tunge sække.

• En robust frontlæsser med optimal løftehøjde og tippevinkel.

• Leveres med Euro-beslag.

• Parallelføring, som justerer for højden ved løft.

• Tredje hydraulikfunktion, til alle redskaber, som kræver hydraulik, f.eks. balletænger.

• Enhåndsbetjeningsgreb, du styrer hele frontlæsseren med én hånd. Den tredje funktion styrer du nemt med en elektrisk knap på loaderhåndtaget.

 

Produktet kræver montering af Kellfris personale inden levering. Kontakt kundeservice på 76 90 21 00 for leveringsdato.

Læs mere
171 000 kr (195 300 kr) Ekskl. moms
Dette produkt sælges ikke online. Kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Læg i kurv
Varenr. 40-TBM404CF.100