Vejhøvl med to skær 2 m, boltet

Vejhøvl med 2 skær, for let og stabil brug.

Vejhøvl med 2 skær, for let og stabil brug

• Arbejdsbredde 200 cm

• Højde fra underkant af ramme til jorden 21 cm

• Længde inkl. skårspreder 375 cm

• Trepunktsophæng kat. 1 og 2.

• Hjul, som kan indstilles i syv højder

Vi præsenterer stolt den nye svenskdesignede vejhøvl!

Med en boltet konstruktion er det lykkedes at reducere produktets emballagevolumen, hvilket medfører mindre miljøbelastning under transport og lagerstyring. Men det er ikke kun emballagen, der er blevet forbedret, produktets funktion er også blevet opgraderet. Skærevinklerne er blevet justeret for at gøre et endnu bedre stykke arbejde på grusveje.

Den boltede konstruktion har også den fordel, at vitale dele nemmere kan udskiftes under service. Vi har også udskiftet wiren, der holder det øverste 3-punktsbeslag, med fladjern som giver en stærkere og mere stabil løsning end vores forgænger havde.

Vejhøvlen har en enkel og stabil konstruktion til trepunkts ophænget på traktoren. Arbejdsbredden er 2 meter og den anbefalede vejbredde er 3,5 meter.

Skærene har høje skæreklinger med velafprøvede skærevinkler, der giver et rigtig godt resultat. Vejhøvlen er udstyret med et hjul, der kan indstilles i syv forskellige højder, hvilket sikrer Flexibilitet. Derudover har vi tilføjet en ekstra leddelt stenafvisningsvinge til skårsprederen, som gør det nemmere at feje større materiale væk.

Z-profil til fastgørelse af indsatser for bedste funktion og styrke, overkanten er designet til at forhindre materialet i at gå ud over indsatsen og underkanten er bukket tilbage for bedste styrke.

Vejhøvlen leveres komplet med læsseboks, som muliggør kraftig belastning, fx med en stor sten, for bedre resultater på hårde vejbelægninger.
Miljøbilleder og film viser ældre model 37-V200.

Læs mere
11 499 kr Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Læg i kurv
Varenr. 37-V200B