40-TBM254 25 hk 1200x900.jpg

NYHED! Den lille kraftpakke – Lovol 25 hk

Vores mindste traktor i Lovol-familien er – ligesom de lidt kraftigere søskende på henholdsvis 50 og 75 hk – perfekt til gårdarbejde og mindre skovbrug med et blandet behov for at kunne løfte og trække tunge ting.

 

Traktoren med 25 hk fås i fire forskellige udførelser:

• Med førerhus og frontlæsser

• Med førerhus, uden frontlæsser

• Uden førerhus, med frontlæsser

• Uden både førerhus og frontlæsser

 

Tungere tilbehør er heller ikke noget problem, hvilket giver Lovol 25 hk en reel konkurrencefordel i forhold til konkurrenterne. Her tilbydes en velbygget traktor med høj kapacitet – men i et lidt mindre format.

 

Traktor Lovol 25 hk sælges med eller uden førerhus. Sammenlign vores pakker – hvad medfølger?
Kontakt en sælger på tlf. 76 90 21 00 for yderligere oplysninger.

 

  Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Pakke 4 Pakke 5 Pakke 6 Pakke 7 Pakke 8
Med førerhus x   x   x   x  
Uden førerhus   x   x   x   x
Frontlæsser x x     x x    
Motorvarmer x x x x        

 

NYHED
{"id":"B-40-TBM254R.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"89900"}
NYHED
{"id":"B-40-TBM254C.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"102499"}
NYHED
{"id":"B-40-TBM254RF.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"115500"}
NYHED
{"id":"B-40-TBM254CF.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"125900"}

 

40-TBM254 25 hk 1200x900 02.jpg

Vores seneste skud på stammen fra Lovol

Vores seneste skud på stammen fra Lovol, en gårdtraktor med 25 hestekræfter, er langt fra at være en lille kompakttraktor. Her tilbydes en tung, solid og velbygget traktor med høj kapacitet – men i et lidt mindre og mere praktisk format. Perfekt til alle typer gårdarbejde eller mindre skovbrug, hvis du har et blandet behov for at kunne løfte og trække i såvel terræn som på græs.

 

Den 25 hk stærke traktor udvider og supplerer Kellfris sortiment af praktiske traktorer og landbrugsmaskiner yderligere.

 

Blandt standardudstyret finder vi to dobbeltvirkende hydraulikudtag med kraftudtag på 540/1.000 o/min. og en fuldt synkroniseret 8+8-gearkasse.

 

Med en relativt høj egenvægt kan traktoren både løfte og trække større vægt, hvilket giver Lovol 25 hk en reel konkurrencefordel i forhold til ofte lettere og mindre konkurrenter.

Økonomisk og effektiv Stage V-motor

Laidong KM385 er en trecylindret, vandkølet dieselmotor, der opfylder emissionskravene i henhold til Stage V. Den har en patenteret teknologi for høj effektivitet med stærk motorkraft og lavt brændstofforbrug.

 

Traktorens maksimale hastighed er ca. 28 km/t, og brændstoftanken rummer 26 liter.

God ergonomi – en traktor, man har det godt i

Fra traktorens førerplads er betjeningselementerne placeret ergonomisk korrekt. Du sidder desuden komfortabelt på en affjedret Grammer-stol, der er beklædt med galon og forsynet med sikkerhedssele.

De hængende pedaler gør det nemmere at stige ind og ud af traktoren, og den isolerende måtte giver et lavere lydniveau på kun 76 dB.

 

Sidespejlene er fjedrende og kan klappes ind, hvilket gør tingene nemmere ved trange passager. Både dørene og bagruden kan indstilles til udluftning, selv under kørsel, hvilket giver en behagelig afkøling på varme sommerdage.

Vælg mellem to- eller firehjulstræk og redskaber

Denne traktor er udviklet til kørsel og redskabsvalg tilpasset til det skiftende behov på en mindre gård: Den klarer kort sagt alt fra græsslåning og kantklipning om sommeren til snerydning og vejvedligeholdelse om vinteren.

 

Under arbejdet kan du nemt skifte mellem to- og firehjulstræk – 2WD og 4WD – afhængigt af situation og behov.

Smidig traktor med mange anvendelsesområder

Sammen med en skovvogn fra Kellfri får du ikke kun en hjælpende hånd i skoven, men også et perfekt køretøj til udkørselsarbejde.

 

Lovol 25 hk er registreret i køretøjsregisteret, ECC-certificeret og godkendt til kørsel på offentlig vej.

 

40-TBM254 25 hk 1200x900 03.jpg

Opdag alle fordelene ved Lovol 25 hk

• Vælg mellem 2WD og 4WD – firehjulstrækket giver god trækkraft og fremkommelighed og bidrager til en sikker håndtering med monteret frontlæsser.

• Fuldt synkroniseret 8F+8R-gearkasse.

• To dobbeltvirkende hydraulikudtag, bagest på traktoren, med 540/1.000-kraftudtag.

• Radialdæk fra Trelleborg på forhjulene for bedre trækkraft og bæreevne.

• Stor frihøjde.

• Optimeret egenvægt for god drivevne og stabilitet ved læsning med frontlæsser.

• Fjedrede/indfældbare sidespejle.

• Stabilt og enkelt chassis.

• Snæver venderadius.

 

Nyd komforten i førerhuset

• Justerbar varme..

• Enkle og letbetjente betjeningselementer.

• Hængende pedaler for nem ind- og udstigning.

• Isolerende måtte for et behageligt lydniveau på kun 76 dB.

• Affjedret Grammer-sæde i galonbetræk med sikkerhedssele.

• Døre og glasrude, der kan åbnes bagud – dørene kan også indstilles til udluftning under kørsel. 

 

40-TBM254 25 hk 1200x900 04.jpg

Arbejd smart med en frontlæsser

Hvis du supplerer din Lovol-traktor med en frontlæsser med optimal løftehøjde og tippevinkel, får du et næsten komplet arbejdskøretøj til en masse tænkelige gøremål på gården eller i skoven:

 

• Frontlæsseren gør det muligt at flytte og løfte eksempelvis baller og tunge sække.

• Praktisk parallelføring justerer for højdeforskelle ved løft.

• Du styrer hele frontlæsseren med én hånd vha. et såkaldt enhåndsbetjeningsgreb.

• En tredje hydraulikfunktion er tilgængelig for alle redskaber, som kræver hydraulik – f.eks. balletang – og styres nemt med en knap på loaderhåndtaget.

•  Frontlæsseren leveres med Euro-beslag.

40-TBM254 25 hk 1200x900 05.jpg

Hvorfor vælge en traktor uden førerhus?

Det kan af forskellige årsager være et godt valg for nogle brugere at vælge en Lovol-traktor uden førerhus.

 

For det første kan en traktor uden førerhus betyde en lavere udgift sammenlignet med en traktor med førerhus, da førerhuset er ekstraudstyr, som kan øge prisen.

 

For det andet kan en traktor uden førerhus være lettere at manøvrere under trange pladsforhold og på mindre gårde, hvor man skal svinge rundt om forhindringer.

 

Desuden kan det være mere velegnet til brugere, som ikke behøver at arbejde under ekstreme vejrforhold eller i længere perioder, eftersom førerhuset yder beskyttelse mod regn, vind og sol. Det er vigtigt at bemærke, at valget af traktor med eller uden førerhus afhænger af brugerens behov og de forhold, hvor traktoren skal anvendes.

 

En Lovol-traktor med 25 hk uden førerhus kan være velegnet til mindre gårde eller mindre landbrugsarbejde, hvor man ikke behøver at bruge længere tid i traktoren. En traktor uden førerhus kan også være mere velegnet til brug indendørs, f.eks. i et drivhus eller en lade, da den er mindre og lettere at manøvrere under trange pladsforhold.

 

Så når man har brug for en mindre traktor til mindre gårde eller til indendørs brug, kan det være en god idé at vælge en Lovol-traktor uden førerhus.

 

NYHED
{"id":"B-40-TBM254R.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"89900"}
NYHED
{"id":"B-40-TBM254C.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"102499"}
NYHED
{"id":"B-40-TBM254RF.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"115500"}
NYHED
{"id":"B-40-TBM254CF.101","category":"Traktorer & Gummiged /Traktorer Lovol","price":"125900"}

Testet og prøvekørt i Skara

Vores monteringsafdeling har mange års erfaring i branchen og med vores produkter, og det betyder, at du får leveret et produkt, der er gennemgået, afprøvet og monteret fuldstændigt. Vi arbejder hurtigt og tidssvarende med korte produktionstider, og vi har kontrol over hele værdikæden, hvilket i sidste ende er en fordel for dig som kunde, både med hensyn til pris, kvalitet, funktionalitet og leveringstid.

 

Når du køber en traktor hos Kellfri, er den gennemgået af os i Jung uden for Skara. Vi arbejder med en udarbejdet tjekliste, hvor hver funktion på din traktor gennemgås, inden den bliver godkendt til levering. Du kan føle dig tryg ved, at Kellfri har 70 års erfaring med landbrugsmaskiner og servicerer din traktor på bedste vis.

 

Når du har fået din traktor hjem, finder du tips til daglig vedligeholdelse af dine maskiner på vores hjemmeside. Vi har blandt andet en teknisk håndbog, som er gratis at downloade for dig som kunde. Den kan du også få adgang til via vores manualside. Vi har også guider og artikler med nyttige oplysninger om, hvordan du kan anvende din traktor på gården. Søger du personlig service, er du meget velkommen til at ringe til os på 76 90 21 00.

 

Produktet kræver montering af Kellfris personale inden levering. Kontakt kundeservice på 76 90 21 00 for leveringsdato.

 

Garantier for et trygt ejerskab af traktoren

Når du køber en Lovol-traktor fra Kellfri eller en af vores forhandlere, får du altid maskingaranti i 24 måneder eller 2.000 driftstimer, alt efter hvad der indtræffer først. Alt sammen for, at dit traktorejerskab skal være så smidigt og enkelt som muligt.

 

kellfri LOVOL warranty logo 24 months design 3 nr 1.pngkellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.png

 

Minimer dine bekymringer med udvidet garanti

Som en ekstra tryghed kan du desuden tilkøbe udvidet/forlænget garanti, med beskyttelse i op til 36 måneder – eller 3.000 driftstimer, alt efter hvad der indtræffer først – til dine nye Lovol-traktorer.

 

Den udvidede/forlængede 36-måneders garanti kan tilkøbes til alle vores Lovol-traktorer. Kontakt din nærmeste forhandler, eller ring til os for prisoplysninger.

Hvad dækker garantien?

Overordnet dækker vores 24-måneders maskingaranti for Lovol-traktorer de fleste fejl på motor- og chassisdele, drivlinje samt elektronik: eksempelvis motorblok, gearkasse, kobling, lejer, hydraulik, sikkerhedsudstyr samt standarddetaljer i førerhuset.

 

Den udvidede garanti omfatter beskyttelse i op til 36 måneder. Den udvidede garanti omfatter dog ikke elektronik.

 

Husk at servicere og vedligeholde din traktor med originaldele og i henhold til instruktionerne i brugervejledningen – på den måde kan du være sikker på, at din maskingaranti er gyldig!

 

Garantien dækker naturligvis også:

• Kvalitetsproblemer som følge af design-, fremstillings- og håndværksmæssige fejl.

• Skader og fejl, der er opstået som følge af forkert montering og emballering.

• Fejl forårsaget af fejlbehæftede komponenter leveret/monteret af Lovol.

 

Generelt dækker vores traktorgarantier ikke service- og vedligeholdelsesdele, sliddele og gummidele. Se nedenfor for en mere detaljeret gennemgang.

 

Vores garantier erstatter ikke:

• Maskiner med fejl, der er opstået som følge af forkert håndtering.

• Maskiner med fejl i forbindelse med reparationer udført af uautoriserede værksteder.

• Maskiner med fejl, der er opstået som følge af, at køber selv har fået foretaget uautoriserede ændringer.

• Funktionsforstyrrelser, skader og fejl som følge af uautoriserede ændringer eller forkert afmontering.

• Slitage og funktionsfejl forårsaget af forkert brug eller vedligeholdelse samt brug af traktoren til andre opgaver end dem, der er angivet i brugervejledningen.

• Skader, der skyldes normal slitage, mangelfuld service, brugerens manglende viden eller brug af uoriginale reservedele.

• Sliddele og forbrugsmaterialer som f.eks. ruder, slanger, tætninger, olier, drivmidler, kølervæske, bremsevæske, drivremme, batteri, filtre, bremseklodser, bremsebakker, bremseskiver, lameller, trykplader, pærer, sikringer og dæk inklusive indvendige slanger.

• Rejseudgifter og andre eventuelle omkostninger, der måtte opstå i forbindelse med afhjælpning/arbejde, der falder ind under garantien.

• Andre eventuelle omkostninger, der måtte opstå som følge af skade eller fejl på maskinen.