Foderhække - Får

Til dig, som fodrer dine får med grovfoder udendørs, er foderhækken en løsning, der kan anbefales, du mindsker foderspild og højner hygiejnen ved foderpladsen. Mindre foderspild på jorden og en bedre foderhygiejne, da dyrene ikke tramper rundt i foderet, og du bruger mindre tid på at fjerne kasseret foder på foderpladsen. Man sparer både tid og penge, når man anvender foderhæk som fodringssystem.

Vi har flere varianter af foderhække til får. Så du skal vælge den løsning, der passer bedst til dine forhold.

Hvordan vælger man foderhæk?

Når du skal vælge foderhæk til dine får, skal du tage hensyn til, hvor mange dyr, du har i samme indhegning, hvor store dine dyr er, er dine får hornbærende, og hvor din foderhæk skal placeres.

Du skal også tage hensyn til, hvilken størrelse baller, du har. Du kan vælge mellem rund foderhæk med en diameter på 1,7 m og foderhække med tag til dig, som vil beskytte foderet mod nedbør og ønsker at få ballen løftet op i forhold til jorden. Alle varianter er nemme at påfylde og flytte.

Vigtigt ved valg af foderhæk til får Du kender bedst selv dine får og deres adfærd efter dine fodringsrutiner, og vi beder dig være opmærksom på, hvordan dyrene reagerer i forskellige sammenhænge, som involverer en foderhæk, så der ikke opstår skader. Hvor mange får, der skal være omkring en foderhæk, er afgørende for foderhækkens størrelse, og hvor mange foderhække der er brug for. Husk på, at jo mindre plads omkring en foderhæk, desto større risiko for skader, eftersom både konkurrencen og dermed presset på foderhækken kan blive for stort, hvis der er for mange får på en og samme foderhæk.

Du har ansvaret for valg af foderhækmodel, da du kender dine får bedst. Det er vigtigt, at du altid følger Landbrugsstyrelsens regler.

Vi har også foderhække til heste, klik her, og foderhække til kvæg, klik her.

Læs mere

4 varer

per side
Faldende orden
 1. Foderhæk til får, 24 pladser
  Foderhæk til får, 24 pladser
  1.849 kr

  Forstærket foderhæk til får, med udskiftelige foderribber.

 2. Foderhæk til får, 1,7 m Ø
  Foderhæk til får, 1,7 m Ø
  1.890 kr

  Ved køb af 2 st eller flere 1 440 kr/stk ekskl. moms. Galvaniseret rund foderhæk til får, 24 foderpladser.

 3. Foderhæk med tag til får
  Foderhæk med tag til får
  Kampagnepris 7.399 kr Tilbuddet gælder indtil 2021-11-08 Normalpris 8.149 kr

  Foderhæk til storballer med justerbare foderlåger, 22 pladser.

 4. Regulerbar rundbom til 34-SF
  Regulerbar rundbom til 34-SF
  Kampagnepris 210 kr Tilbuddet gælder indtil 2021-11-08 Normalpris 350 kr
  Passer til foderhæk til får, 1,7 m

4 varer

per side
Faldende orden