Foderhække

Til dig, som støttefodrer din besætning på marken, eller som har dine dyr i løsdrift og giver grovfoderet udendørs om vinteren, er foderhæk en løsning, der kan anbefales. Man mindsker foderspild, får god foderhygiejne, hvor dyrene ikke tramper rundt i foderet, nem påfyldning, men frem for alt høj sikkerhed for dig og dyrene.

Vores foderhække er robuste, vejrbestandige, flytbare og fås i forskellige varianter, så de kan fungere under de forskellige forudsætninger, der findes for dyrehold.

Hvordan vælger man foderhæk?

Når du skal vælge foderhæk til dit kvæg, skal du tage hensyn til, hvor mange dyr, du har i samme indhegning, om du har hornbærende dyr, hvor tunge dine dyr er, hvor store baller, du har, hvor ofte, du vil påfylde, og hvor du vil placere din foderhæk.

Vi anbefaler, at man ikke har flere dyr til samme foderhæk end antallet af pladser, idet der ellers vil opstå splid mellem dyrene. De vil udøve et tryk mod foderhækken samt blive aggressive, og klemmerisiko kan forekomme. Sørg for, at der er god plads, når sultne dyr skal fodres.

Der findes flere forskellige varianter af foderhække at vælge mellem, afhængigt af netop dine behov. Runde foderhække med forskellige diametre, afhængigt af ballestørrelse og med eller uden kirkestole.

Hvis du foretrækker en rund foderhæk og har kødkvæg, anbefaler vi FHR med dobbeltfæstede kirkestole og kraftige rammerør, som tåler trykket fra de tunge dyr, men det samme gælder her, aldrig flere dyr end antallet af foderpladser.

Hvis man vælger en firkantet foderhæk med tag, får man ballen op fra jorden og ekstra beskyttelse mod nedbør. Gitterelementerne fås i forskellige udførelse med kirkestole, diagonalfront eller låsegitre.

Man kan også vælge mellem 12 og 14 pladser. Vi har også foderhække til heste klik her og får klik her.

Filtre
Filtrér efter
Pris
 1. 0 kr - 10.000 kr 15 varer
 2. 10.000 kr og derover 2 varer

17 varer

per page
Faldende orden
 1. Kalveskjul 3 m
  Kalveskjul 3 m
  7.490 kr Ekskl. moms
 2. Foderhæk, sekskantet med tag, 12 pladser
  Foderhæk, sekskantet med tag, 12 pladser
  2.900 kr Ekskl. moms
 3. Foderhæk alu-sekskant med tag, 12 pladser
  Foderhæk alu-sekskant med tag, 12 pladser
  3.400 kr Ekskl. moms
 4. Foderhæk til heste og kvæg, 1,8 m Ø
  Foderhæk til heste og kvæg, 1,8 m Ø
  2.690 kr Ekskl. moms
 5. Foderboks
  Foderboks
  4.190 kr Ekskl. moms
 6. Kalveskjul 2 m
  Kalveskjul 2 m
  6.590 kr Ekskl. moms

17 varer

per page
Faldende orden