Skivehøstere

Når det er tid til at slå og vedligeholde dine grønne arealer, store som små, er det praktisk at vælge en maskine, som både gør arbejdet nemmere og mere effektivt. Når du skal vælge en skivehøster, bør du først og fremmest tage hensyn til din marks størrelse. Jo større mark, du skal høste, desto mere praktisk er det med en større maskine.

F-serien – Prisbillige maskiner i forskellige størrelser

Vores skivehøstere i F-serien fås i flere dimensioner og er velegnet til både små og store grønne områder. Til dig, der skal vedligeholde mindre arealer, vil det være passende med en mindre maskine. Alle vores skivehøstere er forsynet med ovale rotortallerkner, som skærer græsset af på en meget effektiv måde. Ovale tallerkner er mere effektive og giver højere skærehastighed end konventionelle runde tallerkner.

Vores skivehøstere er det naturlige valg, når du skal have arbejdet lavet på en smidig og nem måde. Vores nye maskiner i F-serien passer til traktorer fra 60 hk -100 hk, uafhængigt af maskinens størrelse. Dette gør vores maskiner til alsidige redskaber, som passer til de fleste traktorer, gårde og behov.

Til de fleste typer af grønne arealer

Vores alsidige og effektive skivehøstere er udviklet til at være endnu bedre end deres forgængere. Det indebærer, at de både har nye rammer og et bedre trepunktsophæng. Desuden er F-serien udviklet med bedre remdrift og knivbjælke.

Med vores skivehøstere får du en maskine, som opfylder dine behov, uanset om det handler om at høste eller slå græsmarker, diger eller andre grønne arealer.

Når du investerer i en skivehøster fra os, får du en maskine, som ikke alene yder et godt stykke arbejde, men også effektiviserer og gør arbejdet nemmere, samtidig med at den både dækker store og små behov, uanset om det handler om at høste eller slå dine græsmarker og diger.

Læs mere
Anbefalede
3 produkter
  • {"id":"b-35-FDM160","name":"Skivehøster 1,6 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Skivehøstere","price":"27335"}
  • {"id":"b-35-FDM200","name":"Skivehøster 2,0 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Skivehøstere","price":"32590"}
  • {"id":"b-35-FDM240","name":"Skivehøster 2,4 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Skivehøstere","price":"36990"}