Skivehøster 2,4 m

Skivehøster med 6 stk. ovale rotortallerkner og en arbejdsbredde på 2,4 m.

Læs mere
33 291 kr (36 990 kr) Ekskl. moms
Bestillingsvare. For info om leveringstid kontakt en sælger på 7690 2100.
-
+
Varenr. 35-FDM240

Skivehøster 2,4 m med 6 stk. ovale rotortallerkner

• Til traktorer fra 50 hk

 6 stk. ovale rotortallerkner

 Til trepunktsophæng kat. 1 og 2

 Justerbare aflastningsfjedre

 Knivbjælke med glideplader

• Medfølger olie

Skivehøsteren til dig, som vil høste større grønne arealer.

Med Kellfri skivehøster høster du din mark effektivt, og samtidig er den skånsom mod overfladen. Dette er selvfølgelig vigtigt, og fremmer samtidigt jordgenvækst.

Konstruktionen er tilpasset græsoverflader og bør ikke anvendes på stenede overflader. Hvis du skal klippe et hårdere terræn, anbefaler vi en af vores vertikale plæneklippere.

Vores skivehøster FDM240 er et praktisk redskab til dig med større grønne arealer, som ønsker at kunne høste græs til foder eller hø på en nem måde. Skivehøsteren er udviklet og tilpasset, så du kan slå dine græsmarker på en skånsom og effektiv måde. Denne skivehøster har en arbejdsbredde på 2,4 m og er tilpasset traktorer fra 50 hk.

Skivehøsteren er udstyret med 6 stk. ovale rotortallerkner, som skærer græsset af på en effektiv måde, med bedre klippeevne, som giver god vækst. Der sidder 2 stk. forhøjede rotortallerkner med styrevinger i hver yderkant, hvilket øger gennemstrømningshastigheden og sikrer, at afgrøden bevæger sig uhindret uden stop. Individuelle slæbesko under hver tallerken beskytter bommen, godt afbalanceret ligger den meget let mod underlaget. Klippehøjden er 0-100 mm, og stribebredden er 1380-2120 mm.

Skivehøsteren er udstyret med en beskyttelsesdug, som dækker hele knivbjælken, beskytter både traktoren og omgivelserne mod stenslag og græsstænk. Beskyttelsesrammen omkring knivbjælken er opbygget af en enkelt ramme, som giver en stabil støtte til hele beskyttelsesrammen og beskyttelsesdugen. Desuden kan beskyttelsesrammen løftes op ved vedligeholdelse.

Knivbjælken er udstyret med glideplader i hver ende. Bjælken indstilles til 90° i transportstilling, og ved behov kan bjælken sænkes til 10°.

Påkørselsbeskyttelse, aflastningsfjedre og hydraulisk løftning

Maskinen er forsynet med en stenudløser som påkørselsbeskyttelse, der udløses skråt bagud for at reducere belastningen ved påkørsel.

Justerbare aflastningsfjedre, som aflaster rotorbommens tryk mod underlaget for at mindske jordødelæggelse.

Skivehøsteren har hydraulisk løftefunktion med manuel spærring for sikker transportstilling, transportbredden bliver ikke bredere end traktoren.

Geometrisk og kraftfuld energioverførsel fra PTO til bom gennem ventileret remdrift og vinkelgear.

Leveres med K-aksel og transmissionsolie, til skivehøsteren kræves et dobbeltvirkende udtag på traktoren. To hydraulikslanger med ½" hanlynkobling.

Medfølger olie. Kontroller olieniveau inden første brug/anvendelse. 

  • {"id":"b-80-1024FDM","name":"Knivpakke til skivehøster FDM","category":"Landbrug/Grønne arealer/Servicesæt Græsmaskiner","price":"1450"}

Relaterede produkter

  • {"id":"b-35-FDM200","name":"Skivehøster 2,0 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Skivehøstere","price":"32590"}
  • {"id":"b-35-FDM160","name":"Skivehøster 1,6 m","category":"Landbrug/Grønne arealer/Skivehøstere","price":"27335"}